perjantai 16. lokakuuta 2015

Viimeiset tapetit ja ensimmäiset kaapistot

Nyt on kuvia talon viimeisestä tapetoidusta tilasta, meidän makkarista, eli Jetroa lainatakseni konehuoneesta. Tapetiksi valitsimme Tuscany Deko nimisen tapetin, johon törmäsimme Starkilla. Otimme tapetin kuitenkin Seinäruususta muiden tapettien mukana, kun sitä sai sieltäkin. Jouduimme odottamaan sitä hiukan kauemmin kuin muita ja sitten kävi niin, että se loppui kesken. Mutta kun sitä kerran oli Starkilla hyllyssä niin mies haki täydennystä sieltä ja sattui olemaan ihan samaa väriäkin, tapeteista kun ei koskaan tiedä, erissä voi olla eroja. Mutta joka tapauksessa tapetti on nyt seinässä ja tykkään kyllä, ehkä se kiiltelevämpi vaihtoehto olisi ollut liikaa. Tämä on aika maanläheinen, väriltään aika lähellä sitä Värisilmän laattaa jota on eteisessä, wc:ssä ja yläkerran kylppärissä.



Yläkerrassa oli laitettu parketti kaikkiin makuuhuoneisiin ja meidän makkarin ison ikkunan lasi oli tullut tänään.


Tykkään kyllä tuosta parketista. Se on nyt tietty hiukan pölyn peitossa, sitä raksalla tuntuu riittävän. Mutta kyllä siitä näkee jo sen luonteen. Näyttää valmiiksi hiukan käytetyltä ja rustiikilta. Parketti on hankittu Värisilmästä ja se on Parlan Maison Provence.



Ja sitten kaapistot. Eteisen vaatehuoneesta tuli näköjään heti romuvarasto. :) Sieltä puuttuu ne ovet vielä. Alakerran vessan alakaapisto oli asennettu, vitsi kun ihana yhdistelmä tuo tammiviilu ja harmaa laatta. Sopivat yhteen tosi hyvin. Vessaan tulee massiivitammitaso ja kantikas allas. Seinään tulee peili jonka takana on valaistus ja vasemmalle yksi yläkaappi valkoisilla ovilla.



Yläkerran kylppärin laatoitus on valmis. Kattoon tulee tervaleppäpaneelia, samaa kuin saunaan. Ja vilautetaampa tuota alakerran pikkuvessaakin, vähänkö rock tuo Laattapisteen tumma laatta (joka nyt on vähän likainen vielä). Sitä samaa tulee saunan kylppäriin ja kodinhoitohuoneen lattiaan.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...