torstai 15. lokakuuta 2015

Eteisen vaatehuone

Tänään asennetaan jo ensimmäiset kaapistot! Eteisen vaatehuoneesta aloitetaan. Niistä jää tosin vielä ovet uupumaan, koska meillä meni tämän suunnittelu vähän viime metreille ja ovien toimitusaika on useampia viikkoja. Rungot ja tasot saadaan kuitenkin jo paikalleen. Ovena on mattavalkoinen vedinurallinen ovi ja tasoina massiivitammea, sävyyn Huurre petsattuna.

Olimme ajatelleet tästä oman väen ulkovaatehuoneesta sellaista päiväkotityyppistä ratkaisua, jossa kaikille olisi oma lokeronsa. Päädyimme kuitenkin toteutukseen, jossa lapsille, joita on siis kolme, tulee omat naulakot, kenkälaatikot siihen alle ja hyllylle korit tumpuille ja pipoille. Sen lisäksi tulee pitkä vaatetanko yhdelle seinälle, lähinnä mun ja miehen takeille, toki sinne varmaan tulee lastenkin sellaisia takkeja, jotka ei just silloin ole käytössä. Ja sitten noista laatikoista vaatetangon alla me valkataan itsellemme kenkälaatikot ja hansikaslaatikot. Saa nähdä sitten käytännössä, onko tämä toimiva ratkaisu. Meille tulee eteiseen lisäksi liukuovikaapisto vieraiden vaatteille ja omille pyhätakeille. Tämän vaatehuoneen ovena on seinän sisään liukuva ovi ja vaatehuone sijaitsee heti ulko-oven vieressä vasemmalla. Käykää kurkkaamassa piirrustuksista, jos kiinnostaa tarkemmin eteisen pohjaratkaisu. :)




Eilen illalla käytiin miehen kanssa siirtämässä saapunutta tavaraa suojaan. Sisustuspaneelia auton perästä talliin ja pihaan toimitetulta lavalta sisäovet tallin varastoon. On se hyvä että tehtiin autotalli ensin, se on ollut hyvä tila välivarastointiin. Sitten kannettiin tallista parkettipaketteja sisälle taloon. Tänään ilmeisesti aletaan parketin asennuskin yläkerrassa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...