keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Tapetit tapetilla

Nyt vuorossa tapettipohdintaa. Meille tulee suurimmaksi osaksi maalattua valkoista pintaa, mutta esimerkiksi työhuoneen haluaisin tapetoida kokonaan ja makuuhuoneisiin tulee jotain tapettia ehkä yhdelle seinälle. Nyt on paljon ihania graafisia kuvioita tapeteissa, tykkään niistä kovasti. Työhuoneeseen olen ajatellut jotain tälläistä:



Meillä voi tulla miehen kanssa kyllä vaikeuksia yhdistää mieltymyksemme ja löytää molempia miellyttävä vaihtoehto. Hän ei ole sellainen mies, joka jättää sisustuspäätökset täysin naisen kontolle. Pääpiirteittäin aika samankaltainen maku on, mutta jotkut hänen ehdottamansa jutut ovat ihan kauheita minusta, ja sitten taas toisin päin... :)

Lasten huoneisiin lapset saavat vaikuttaa myös itse. Poika haluaa seinilleen graffitteja, löytyisiköhän jostain hieno valokuvatapetti? Tyttö haluaa ehkä jotain hevosaiheista, tai sitten valkosen puolipanelin ja mustaa tapettia. Pikkutyttö ei vielä osaa ajatella sisustusjuttuja, joten siinä pääsen vähän itse vaikuttamaan. ;) Toisaalta olisi kiva laittaa joku oikein repäisevä, kirkkaan värinen ja iloinen tapetti. Toisaalta joku mustavalkoinen antaisi hyvän taustan muuten värikkäälle sisustukselle.






Kuvat Pinterestistä
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...