lauantai 1. elokuuta 2015

Tapetit tapetilla II

Tapettipohdintaa oli aikaisemmin tässä postauksessa. Nyt tapettipohdinta jatkuu hiukan vakavammassa mielessä. Haluaisimme tehdä päätöksiä pintamateriaalien suhteen ja eilen hain tapettikirjoja viikonlopuksi kotiin selattavaksi. Tapettia pitäisi siis valita työhuoneeseen, vanhempien makuuhuoneeseen, pikkutytön huoneeseen ja isomman tytön huoneeseen. Pojalle tulee todennäköisesti valokuvatapetti, mutta niistä ei ole nyt mallikirjaa. Kaikki seuraavat tapetit on BoråsTapeterin valikoimasta.


Työhuoneeseen haluamme jotain selkeää graafista kuviota.




Tuo mustakuvioinen olisi kiva, mutta päätimme laittaa vaaleammanharmaana saman kuvion. Työhuoneeseen tulee yksi seinä valkoista vaakapaneelia ja harmaa sopii siihen meidän mielestä paremmin.


Makuuhuoneeseen löysin kivoja vaihtoehtoja, mutta mikään niistä ei ollut ihan superhieno. Mies sai idean että jatketaan parkettia yhdelle seinälle ja tapetoidaan muut jollain hiukan rosoisen näköisellä metallinhohtoisella tapetilla. Sellainen on siis edelleen hakusessa koska malleista sitä ei löytynyt, mutta laitan tähän nyt ne ihan kivatkin vaihtoehdot esille. Ne on nyt ihan kyllä eri tyylisiä kuin mitä sitten visioitiin.



Pikkutytön huoneeseen halusimme jotain värikästä ja iloista.




Paljon kivoja löytyikin, mutta päädyimme lopulta Hanna Werningin pinkki-vihreään kukalliseen tapettiin jossa on myös lintuja. Pikkutytön oma valinta, ja minullekin tosi mieluinen. :)


Isomman tytön huoneeseen emme löytäneet vielä mitään lopullista. Tyttö haluaisi jotain romanttista, mistä minä en niin välitä, mutta koska se on hänen huoneensa, hän saa myös siihen vaikuttaa. Hänellä olisi haaveissa tummanharmaa puolipaneeli ja yläosaan vaalea romanttinen tapetti.

Mutta saimme siis tehtyä kaksi päätöstä, pikkutytön makuuhuoneen ja työhuoneen tapetit ovat nyt tiedossa. Edistystä! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...