keskiviikko 26. elokuuta 2015

Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuoneen kaapistot on suunniteltu. Oven väri on vielä mietinnän alla, itse tykkäisin antrasiitin harmaasta. Todennäköisesti ovi tulee olemaan maalattu. Tasona tuossa on massiivitammi, sävyyn Huurre petsattuna. Kodinhoitohuoneemme on aika suuri, siinä on pyykinhuolto ja pukuhuone yhdistettynä. Ulko-oven lähellä on kaappitilaa urheiluvaatteille ja varusteille sekä kuivauskaappi kosteille vaatteille. Kuivausrumpu on erikseen pyykin kuivaukseen. Tason alle tulee pieni integroitu jääkaappi saunajuomille. ;)



Pukeutumispenkin puoleiselle seinälle olemme ajatelleet samaa paneelia, mitä tulee saunaan ja saunan ja kylppärin kattoon. Se vähän yhdistäisi jo tätä tilaa peseytymistiloihin. Paneelin sävy on vielä vähän auki. Olisi hienoa kun löytyisi lähellä tuota massiivitasoa oleva sävy. Joka tapauksessa vaaleaa paneelia tulee saunaan, lauteet samoin vaaleaa, koska kylppärin laatta taas on tummaa sekä lattiassa että seinissä.


Kodinhoitohuoneen yhteydessä on pikkuwc, erillisenä kylpyhuoneesta. Se oli minulle yksi vaatimus, minusta ei ole kovin miellyttävää saunoa, jos joku istuu samaan aikaan pytyllä... :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...