sunnuntai 9. elokuuta 2015

Kipsivalua ja sähköpiuhoja

Tänään pääsin kuvaamaan yläkerran kipsivalut. Alakerrassa on vedetty piuha poikineen välipohjaan valoja varten.






Olemme edistyneet takka-asiassa hiukan. Olemme suunnitelleet takan mallin ja pyytäneet siihen tarjouksia muutamasta paikasta. Takan vieressä menee yksi välipohjaa kannattava teräspalkki ja olemme miettineet miten se saataisiin piiloon. Teemmekin siihen kohtaan seinään koteloidun hyllykön ja takan viereen tuleva taso jatkuu sen eteen, jolloin saadaan niistä ikäänkuin yksi yhtenäinen kokonaisuus. Takkaan haluamme kolmelle sivulle näkyvän hissiluukun.


Keittiössä olemme arponeet edestakaisin tammiviilun ja tumman harmaan välillä, mutta nyt olemme päätyneet siihen tammiviiluiseen oveen, joka olisi mahdollisimman lähellä lattian sävyä (lattia on muuten vielä kilpailuttamatta, kääk). Mies vei tänään raksalle seinään noita suunnitelmia, mutta unohtikin keittiön mittakuvat tulostimeen... :) Värikuvan muisti. Meillä on vielä suurin osa kiintokalusteista piirtämättä, mutta kyllä ne ikäänkuin päässä on ollet valmiina jo pitkään. Pitäisi kuitenkin pikkuhiljaa laittaa hommaa eteenpäin. Ei tässä montaa kuukautta muuttoon enää ole.


Näyttääpäs pieneltä tuo keittiö tässä, mutta kuva on vähän viistoon otettu seinään kiinnitetystä kuvasta, joten se vääristää, ihan noin pieni se keittiö ei oikeasti ole... Voisin joku päivä laittaa tänne ihan kunnon kuvatkin. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...