lauantai 18. heinäkuuta 2015

Asuntomessukuvia 2

Jatketaas Asuntomessuilla. Yhdessä talossa oli tosi hieno valokuvatapetti oleskelutilan seinässä. Kivoja ruokailutilojakin löytyi. Tosi hieno puinen tuoli on tuossa yhdessä kuvassa ja tuo ruokapöytä toisessa on melkeinpä just sellainen mitä olen meille suunnitellut.Yhdessä talossa oli hieno viherhuone. Meille ei sellaista enää saa, mutta isojen ikkunoiden luokse olen ajatellut ryhmitellä viherkasveja.


Yläkerran aula on meillä sen verran kapea, ettei sinne varmaan saa tv:n katselupaikka sohvineen, mutta muitakin löhöratkaisuja löytyy.


Eteisaulan liukuovikaapiston haluan kehyksettömänä ja mikseipä peili voisi olla vaikka kuparinsävyinen kuten tässä. Seuraavassa kuvassa kiva parketti. Hiukan oksainen ja eläväinen. Akustoinnin voisi tehdä vaikka taiteen avulla, kuten alimmassa kuvassa.Seuraavaksi kuvia kivoista takoista. Takka-asia on meillä ihan auki. Ei olla oikein osattu sitä vielä päättää.
Sohvapöytiä löytyi kans tosi kivoja. Ja nuo nahkaiset nojatuolit, ihanat!
Valaistuksesta löytyi kivoja vinkkejä niin sisälle kuin uloskin. Ihastuttiin miehen kanssa noihin valkoisiin ulkovaloihin. Tosi simppelit.

Ja viimeiseksi pihajuttuja. Nurmikon sijaan monessa paikassa voi käyttää vähempihuoltoista soraa, kiveystä, kunttaa tai lohkareita.Tässä on käytetty hinosti erilaisia lehtiperennoja, joissa pääosassa ovat eriväriset lehdet. Heiniä oli käytetty myös monessa kohtaa.Ja ihania ruukkuja terassille! :) Mitä suurempia, sen parempi.Ja tähän päättyy tämä kuvaralli. Kuvia otin kolmatta sataa, mutta tässä mielestäni kivoimmat poiminnat. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...