perjantai 17. heinäkuuta 2015

Asuntomessukuvia 1

Kävimme miehen kanssa tiistaina asuntomessuilla. Olin etukäteen selannut lehdistä kohteiden esittelyjä ja pistänyt mieleen mielenkiintoiset ja käymisen arvoiset talot. Taisimme melkein kaikissa omakotitaloissa käydä, joistakin tosin pakitettiin kesken pois kun huomattiin ettei siellä ole meille mitään nähtävää. Yksi kohde kiinnosti erityisesti, koska siellä on mieheni suunnittelemat kaapistot. :) Kohde on nro 21, Profin House.

Tähän väliin voisin laittaa pienen esittelyn yrityksestämme. Olemme molemmat töissä mieheni isän perustamassa perhefirmassa, Esan Levykalusteessa, jossa valmistetaan kodin kiintokalusteita. Mieheni suunnittelee ja myy, minä olen myyntiassistenttina. Esan Levykaluste on reilu kolmekymppinen yritys, joka on kasvanut hiljalleen. Tällä hetkellä työntekijöitä on 16 ja myymälöitä kaksi. Tehtaanmyymälä Niinisalossa ja uusi pari vuotta vanha myymälä Tampereen Lielahdessa.

Mutta palataampa Asuntomessuihin. Monessa kohteessa oli kivoja juttuja. Ei mitään wau-efektiä kuitenkaan tullut oikein mistään. Eikä myöskään ollut mitään selkeää kohdetta joka olisi jäänyt erityisesti mieleen. Lähinnä katselin sillä silmällä sisustusmateriaaleja, valaistusratkaisuja ja pihoja. Aloitetaampa kuvaralli vaikka siitä "meidän kohteesta", Profin Housesta. Talo on paritalo, jonka molempiin asuntoihin kalusteet tulivat meiltä. Keittiöissä erikoisuutena huippukiiltävät akryyliovet, 60mm paksut tasot ja vetimetön Piilo-runkojärjestelmä.






Tässä muutama keittiö joista pidin myös. Aika kiva tuo mattamustan ja kiiltävän valkoisen yhdistelmä. Ekassa kuvassa. Tokassa ihana hana, mutta miehelle ei sitä saa kyllä suostuteltua, tosin voipi olla että siihen kyllästyisi kun kuparimuoti menee ohi. Kolmannessa sitten taas hana messinkiä, sama homma siinäkin. Vaikka tosi kivalta näyttää. Marmorista tykkään myös. Nelosessa tykkään isosta saarekkeesta, joka muistuttaa pinnaltaan hiukan betonia.



Seuraavaksi räpsyjä kivoista kylppäreistä ja saunoista. Kolmoskuvassa on aikalailla samaa väritystä mitä meillekin taitaa tulla. Harmaata, valkoista ja puuta. Saunaan meillä tulee kokonaan lasiseinä, lauteet tulevat todennäköisesti tuohon malliin kuin viidennessä kuvassa.




Sitten kuvia kivoista makkareista. Tykkään harmaista, ruskeista ja sinisistä väreistä. Valokuvatapetti voisi olla kiva, mutta minkälainen... Viimeisessä kuvassa näkyy oikein kunnollisen kokoinen sisätilan ikkuna makuuhuoneesta olohuoneeseen, päätimme että meillekin tulee sellainen. :)





Jotta ei tule kauhean pitkä postaus ja koska pitää mennä lasten kanssa iltapuuhiin, niin jatkan asuntomessukuvien parissa lisää toisella kertaa. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...