keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Laatoitussuunnitelmat

Tein tänään laatoitussuunnitelmat vessoihin ja kylppäreihin. Laattamies on aloittanut jo eteisen laatoituksen, mutta siinä ei tarkkoja suunnitelmia tarvita. Eteiseen, eteisen vaatehuoneeseen ja eteisen vessaan tulee lattiaan Värisilmän Concept Greige 60x60 laatta, niin ja myös yläkerran kylppäriin. Eteisen vessaan ja yläkerran kylppäriin sitä tulee lisäksi osaan seiniä. Loput seinät tulevat 30x60 mattavalkoisella laatalla joka asennetaan vaakaan, suoriin riveihin. Itse olisin ehkä halunnut tuon suorakaiteenmuotoisen laatan tiililadonnalla, mutta mies ei halunnut. :)

Concept Greige 60x60
Kodinhoitohuoneeseen, khh:n vessaan, saunaan ja saunan kylppäriin tulee lattiaan Laattapisteen Iv Statale Nero Carbone Wet 60x60 laatta. Sitä tulee myös kaikkiin saunan kylpyhuoneen seiniin ja khh:n pikkuvessan osaan seinistä. Kylppäriin tulee suihkujen väliin pesuainehyllykkö, eli syvennys jonka tausta tulee valkoisella kohokuvioisella laatalla, Laattapisteen Ev Ona White Matt. Hyllyt lasia ja valot ylös ja alas.

https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCMQFjABahUKEwjEn4ic7YzIAhWo8nIKHewFAlM&url=http%3A%2F%2Femilceramica.s3.amazonaws.com%2Fdownloads%2FStatale9_Catalogo_web.pdf&usg=AFQjCNGO37tZg8lDvQamB2Lt3yTDeeyGUQRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...