torstai 15. tammikuuta 2015

Laattamietteitä

Laatoitusta meillä tulee tietysti märkätiloihin, kylppärit, sauna, wc:t ja kodinhoitohuone, sekä eteiseen. Keittiöön ei tule laattaa vaan parketti, koska se on tavallaan samaa tilaa olohuoneen kanssa. Värimaailmaltaan laatta saisi olla ainakin lattioissa tumma, eteisessä mielellään aika suurta laattaa, kylppäreissä kaatojen vuoksi pienempää, 10x10cm. Minä tykkäisin kovasti sellaisesta kuusikulmaisesta mikä on taas muodissa, mutta mieheni mielestä se on vanhanaikaista. Se siitä siis. :)

Kylppärin seinissä saisi laatta olla hiukan vaaleamman harmaata, mutta suurikokoista. Laatoissa voisi olla hiukan jotain kuviota. Joko marmorimaista tai betonipintaa muistuttavaa.


Seuraavat kolme laattakuvaa Pukkilan sivuilta. Muut Pinterestistä.Laatoitus voisi koostua vaikka erikokoisistakin, mutta saman värisistä laatoista. Voisi olla kiva eteisessä.


Yläkerran kylppäriin tulisi ehkä kuitenkin valkoinen laatta seiniin, koska tila on pienempi ja siellä hoidetaan aamupeseytymiset. Jotenkin pieni tila ja aamu kaipaavat minusta valkoista. Alakerran kylppäri saunan yhteydessä taas saisi olla hämyisempi ja tunnelmallinen.


Kuvat Pinterest


PS Meille tuli tänään eka erä talotoimituksesta!! Nimittäin terassin pylväiden jotku kiinnitysraudat. :DDD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...