sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Pikkusisko sai huoneen

Jokin aika sitten mainitsin täällä, kuinka kuopuksemme on joutunut asumaan koko kaksivuotisen elämänsä meidän vanhempien kanssa samassa huoneessa. Aavistelin että varmaan joutuu vastedeskin, kunnes pääsemme uuteen kotiin. Meillä on nykyisessä kodissamme kolme makuuhuonetta, joten kaikille kolmelle lapselle ei riitä omaa huonetta. Aloin kuitenkin mielessäni suunnitella huoneiden vaihto-operaatiota, jossa isosisko ja isoveli saisivat jakaa yhden huoneen keskenään ja pikkusisko saisi vihdoinkin oman huoneen.


Lapset innostuivat ideasta heti, mutta miestäni jouduin hiukan taivuttelemaan. Hänestä ajatus tuntui liian vaivalloiselta. Sain kuitenkin pääni läpi, kuten naisilla on tapana, ja yhdellä viikolla suoritin vaatekaappien vaihdon ja viikonloppuna vaihdoimme miehen kanssa huonekalut huoneista toisiin. Isommat lapset pääsivät talon suurimpaan huoneeseen, joka oli ennen vanhempien makuuhuone, me saimme isoveljen huoneen ja pikkusisko pääsi isosiskon huoneeseen


Kyllästyin siihen, että pikkusiskon leluja oli olohuone ja koko talo täynnä pitkin poikin. Nyt niillä on oma paikkansa ikiomassa huoneessa.
Tilasin viime viikolla Hobbyhallista huoneeseen maton, eikö olekin suloinen? :) Tilasin myös ihanan pesukarhupussilakanan tytölle, mutta sitä en ole vielä ottanut käyttöön. Myös muuta kivaa kotiin löytyi, mm. eläinprintillisiä tyynynpäällisiä ja uudet jouluverhot.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...