sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Hyvää Joulua!

En varmaan enää ehdi tänne ennen joulua, joten jouluntoivotukset tässä. :) Kaikenlaista valmistelua ja siivousta on vielä edessä, mutta pikkuhiljaa alkaa näyttää joululta.

Hyvää Joulua ja
Onnellista Uutta Vuotta 2015!


 

 

 

lauantai 13. joulukuuta 2014

Jouluvalmisteluja

Tänään tein lanttulaatikkoa ja pipareita jouluksi. Ruuaksi syötiin riisipuuroa ja sekahedelmäsoppaa. Vitsi miten ihanat tuoksut täyttivät kodin. :)












sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Rakennuspuuhia

Tänään rakensimme lasten kanssa piparkakkutalon. Isosisko suunnitteli talon ja minä piirsin kaavat. Mummi toi taloon asukkaita, pikkuisia tonttuja. :)









tiistai 2. joulukuuta 2014

Apua, sälekaihtimet!

Nyt pitäisi päättää sälekaihtimien väri. Vitsi kuinka vaikeeta. Meille tulee tummanharmaat ikkunat ja ajattelin että sälekaihtimet saisi olla saman väriset. Mutta nyt en enää tiedä, netistä ei tahdo oikein löytää kunnollisia kuvia tummista sälekaihtimista. Jos joku on joskus paininut saman kysymyksen kanssa, niin olisin iloinen kommenteista! :)

Muoks. 3.12. Näitä värejä olen ajatellut. Muut vaihtoehdot löytyvät täältä.





Varmaan näyttö vääristää noita värejä ja paras olisi päästä jonnekin katsomaan luonnossa miltä näyttää. Tummanharmaa sopisi parhaiten ikkunan väriin, mutta kuumeneeko se kesällä auringonpaisteessa liikaa? Luonnonvalkoinen on hiukan kellertävä. Hopea voisi olla yksi hyvä vaihtoehto...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...